Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ελληνικό ArchiCAD 11 Portable (δεν χρειαζεται εγκατασταση-τρεχει και απο φλασακι)













Το εργαλείο δημιουργίας πληροφοριών του κτιρίου-δικό σας σημείο υπεροχής.


ImageΤο ArchiCAD® προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στη διαδικασία εξέλιξης των εργασιών σας, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε το σχέδιό σας, διατηρώντας την ακρίβεια και την αποτελεσματική τεκμηρίωση. Ενώ σηκώνετε τοίχους, βάζετε πατώματα, προσθέτετε πόρτες και παράθυρα, δημιουργείτε τις σκάλες και επιλύετε τις στέγες αυτό το εργαλείο δημιουργίας πληροφοριών του κτιρίου, δημιουργεί μια κεντρική βάση δεδομένων των τρισδιάστατων στοιχείων του μοντέλου. Από αυτό μπορείτε να εξαγάγετε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την πλήρη τεκμηρίωση του σχεδίου σας - πλήρη σχέδια, όψεις και τομές, αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες, προμετρήσεις υλικών, πίνακες παραθύρων/θυρών/τελειωμάτων, φωτορεαλισμούς, ταινίες και VR σκηνικά. Αυτό σημαίνει ότι ενώ σχεδιάζετε, το ArchiCAD® δημιουργεί όλη την τεκμηρίωση της μελέτης , ελαχιστοποιώντας την επαναληπτική και ανιαρή σχεδιαστική εργασία. Και αντίθετα από τα 2D σχεδιαστικά προγράμματα, η πρόσβαση στο Εικονικό Κτίριο, σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή διατηρώντας την ακεραιότητα των εγγράφων σας, χωρίς να διακινδυνεύετε λάθη που κοστίζουν σε χρήματα ή παραγωγικότητα.
Το εργαλείο δημιουργίας πληροφοριών του κτιρίου - το πληρέστερο διαθέσιμο αρχιτεκτονικό εργαλείο

ImageΗ προσέγγιση του Εικονικού Κτιρίου σας δίνει πλεονέκτημα σήμερα, ενσωματώνοντας την εργασία σας στη λύση των πληροφοριών του Κτιρίου. Με το ArchiCAD® μπορείτε γρήγορα και εύκολα να έχετε ακριβή πρόσβαση στη σωστή απεικόνιση για κάθε φάση του σχεδιασμού του κτιρίου, και για όλους τους διαφορετικούς συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Όλα τα τεκμήρια σας είναι μόλις ένα ή δύο κλίκ μακριά. Ο πελάτης σας μπορεί να δει όχι μόνο τη διαρρύθμιση και το τοπογραφικό, αλλά και πώς είναι να περπατάς μέσα στο χώρο, ή πώς το φως του ήλιου επιδρά σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Οι σύμβουλοι μπορούν να λάβουν τα στοιχεία του κτιρίου σε ηλεκτρονική μορφή, ανεξάρτητα από το ποια πλατφόρμα CAD χρησιμοποιούν, να κάνουν αλλαγές και να επιστρέψουν το αρχείο σε σας για την περαιτέρω εργασία χωρίς οποιαδήποτε απώλεια των δεδομένων του Εικονικού Κτιρίου εξ αιτίας αυτής της διαδικασίας. Περιεκτικοί πίνακες, προμετρήσεις υλικών, είναι διαθέσιμα στους κατασκευαστές και τους υπεργολάβους, καθώς επίσης και σχέδια λεπτομερειών σύμφωνα με την ζητούμενη κλίμακα. Οι κατασκευαστές μπορούν να προγραμματίσουν εργασίες, να δημιουργήσουν ταινίες βασισμένες στο χρονικό προγραμματισμό της μελέτης και να τεκμηριώσουν οποιαδήποτε φάση κατασκευής ή κατεδάφισης του κτιρίου. Και οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του έργου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φωτορεαλιστικές απόψεις για ένα διαφημιστικό έντυπο πωλήσεων.
Το σημαντικώτερο: αυτά τα τεκμήρια δημιουργούνται ενώ εσείς σχεδιάζετε, και παραμένουν ενημερωμένα ενώ εξελίσσετε την μελέτη.

Κυριώτερα χαρακτηριστικά του ArchiCAD®
· Το εικονικό κτίριο: Το ArchiCAD® αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες για το κτίριο σε μια κεντρική βάση δεδομένων. Οι αλλαγές που γίνονται σε μια άποψη ενημερώνουν όλες τις άλλες, συμπεριλαμβανομένων των κατόψεων, των τομών/ όψεων, των τρισδιάστατων μοντέλων και των προμετρήσεων των υλικών.
· Έξυπνα αντικείμενα: Τα έξυπνα κατασκευαστικά στοιχεία του ArchiCAD®'s όπως οι πόρτες, τα παράθυρα, και τα υποστηλώματα, αντιλαμβάνονται και αντιδρούν στο περιβάλλον τους. Αυτό επιταχύνει την εργασία, καθιστά τη διαχείριση της μελέτης ευκολότερη και επιτρέπει σε σας να κατασκευάζετε αντί απλά να σχεδιάζετε. Ακόμη και αν ξεκινήσετε να εργάζεστε με απλές γραμμές, τόξα και καμπύλες, το ¨μαγικό ραβδί¨ μπορεί να μετατρέψει τα στοιχεία αυτά σε έξυπνα κατασκευαστικά στοιχεία του κτιρίου.
· Η δυνατότητα να σκέπτεστε και να δουλεύετε "απ’ευθείας" σε τρισδιάστατη μορφή: Μπορείτε να σχεδιάζετε και να επεξεργάζεστε το μοντέλο σε τρισδιάστατη άποψη, να κάνετε πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο για να ελέγχετε το σχέδιο, και να διατηρείτε άμεση επαφή με τους πελάτες κατά τις διαφορετικές φάσεις του σχεδιασμού.
· Άμεση απεικόνιση: Τα εργαλεία φωτορεαλισμού του ArchiCAD® είναι εύκολα στη χρήση και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για να παραχθούν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι VR παρουσιάσεις και οι ταινίες μπορούν να δημιουργηθούν κατευθείαν μέσα στο ArchiCAD®.
· Αποτελεσματική τεκμηρίωση: Τα κατασκευαστικά τεκμήρια και τα αρχεία μπορούν να προέλθουν αυτόματα από το μοντέλο του Εικονικού Κτιρίου. Οι διαδραστικοί πίνακες και οι προμετρήσεις των υλικών μπορούν να παραχθούν άμεσα και απεικονίζουν πάντα την τρέχουσα κατάσταση του μοντέλου του κτιρίου. Οι διαστάσεις τοποθετούνται αυτόματα και είναι πάντα συσχετισμένες. Το αυτόματο μαρκάρισμα και το νέο ενισχυμένο εργαλείο για την δημιουργία λεπτομερειών διευκολύνουν την ανιαρή σχεδιαστική εργασία.
· Πινακίδες χωρίς εμπόδια : Το βιβλίο πινακίδων σας επιτρέπει να εισάγετε σχέδια από διαφορετικές πηγές και να εκτυπώνετε ελεύθερα σε ποικιλία plotter και εκτυπωτών. Η αυτόματη αρίθμηση σελίδων και οι πρότυπες σελίδες σας εξοικονομούν χρόνο ενώ η άμεση σύνδεση εξασφαλίζει ολοκληρωμένη τεκμηρίωση - όλες οι αλλαγές στο εικονικό κτίριο ενημερώνουν αυτόματα τα σχέδια.
· Ελεύθερη επικοινωνία: Η τεχνολογία TeamWork του ArchiCAD® κάνει εύκολο το μοίρασμα μιας μελέτης μεταξύ των συνεργατών. Διανείμετε σχέδια σε πελάτες και σε συμβούλους με διάφορες μορφές αρχείων CAD ή χρησιμοποιήστε το Web για την αναθεώρηση και την σημείωση. Οι αλλαγές που προκύπτουν μπορούν εύκολα να συγχωνευτούν με τη μελέτη.


http://rapidshare.com/files/141191497/archicad11.updated.el___portable.part1.rar

http://rapidshare.com/files/141194335/archicad11.updated.el___portable.part2.rar

http://rapidshare.com/files/141197562/archicad11.updated.el___portable.part3.rar

http://rapidshare.com/files/141198106/archicad11.updated.el___portable.part4.rar


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου